Alles behalve komkommertijd

De afgelopen jaren waren de eerste maanden van het jaar het zwaarst. Voor de wintersportbranche is het meeste productiewerk voltooid en het fietsseizoen is nog niet begonnen. Een maand of twee overbruggen met weinig tot geen opdrachten deed ik dan ook heel wijselijk. Precies dan is de tijd om op vakantie te gaan. Een trip naar Florida twee jaar terug en vorig jaar een reis naar Colorado.

Dit jaar ligt dat even anders. De laatste vakantie was een windsurf vakantie op de Griekse Cycladen eilanden in juni 2014. Daarna ging het gas erop. Tot kerst was het een kwestie van doorpakken. Een klein weekje vrij rond de jaarwisseling was een cadeautje. En hop, weer gas erop en wel tot 1 april. Een interimklus waarbij ik twee dagen per week een zwangerschapsverlof opvang bij een reclamebureau in Amsterdam, een freelance contentmanagement klus omtrent de lancering van een gloednieuwe overheidswebsite van het College van Rijksadviseurs, het up to date houden van content in de Wintersport app van de Nederlandse Ski Vereniging en content creatie voor RTL4 Tracks&Trails.

Vakantie is even uitgesteld. In april naar Fuerte is de planning. En dan begint meteen het fietsseizoen van 2015. Tussen de drukte van basisclinics en dagtochten door, zal ik weekendjes weg plannen. Fietsen in de ardennen, in de bergen, in Scandinavië. Vooral dat laatste, want die cursus Noors doe ik natuuurlijk niet voor niks!

2 thoughts on “Alles behalve komkommertijd”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *