Initiatieven

Vanuit mijn passie voor fietsen heb ik als zelfstandig ondernemer initiatieven gelanceerd in de fietsenbranche. Van fietsadvies voor vrouwen tot fietscontent voor B2C en B2B.


Recent

Fietscontent

Fietscontent is ontstaan vanuit een passie voor fietsen. Daniël Coutinhoonafhankelijk tweewielerspecialist, heeft de ambitie voor iedere fietser de perfecte fiets te vinden. Fiets contént, ofwel met een grote glimlach. Micaela Romani verzorgt vanuit haar communicatiebureau fietsgerelateerde content: online communicatie voor de fietsenbranche.

We maken graag kennis met grote én kleine merken, winkels en ondernemers in de tweewielerbranche. In Nederland en daarbuiten. Door samen te werken vergroten we onze kennis. Daniël is technisch sterk, Micaela communicatief een kei.

2011 – 2017

BeautyCycling

BeautyCycling is een online platform met fietsadvies voor vrouwen dat van 2011 tot 2017 een succes is geweest in Nederland. De website inspireerde en informeerde vrouwelijke wielrenners. Van handige tips en technische uitleg tot de aankondiging van racefietslessen en workshops.

Samen met een enthousiaste groep vrouwen reden we in het zomerseizoen ritten van 50 en 100 km. Een fijne community voor dames die graag gezamenlijk wilden fietsen. Met de komst van vele andere fietsinitiatieven speciaal voor vrouwen is BeautyCycling een echte trendsetter geweest.