Over mij

Sinds 2010 werk ik als communicatieprofessional vanuit mijn passie. Die passie ligt bij toerisme, cultuur en sport. Maar mijn interesse is breder dan dat. Zo heb ik de opleiding European Studies afgerond en ben ik daarna als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan voor onder meer de Jaarbeurs, Stichting De Noordzee, PostNL International en Stichting Marketing Haagse Binnenstad. In de loop van mijn carrière ben ik in dienst gegaan bij onder meer PostNL en Landal GreenParks. En dat bevalt mij net zo goed. Ik ben flexibel en voel mij snel thuis bij een bedrijf. Ik breng ondernemerschap, daadkracht en creativiteit mee, zowel als freelancer, interim professional en werknemer.

Strategie & uitvoering

Mijn kracht ligt bij het ontwikkelen van een complete communicatiestrategie én de coördinatie van de praktische uitvoering daarvan. Met een aanpak gericht op belevingsmarketing werk ik graag vanuit de visie mensen te inspireren en activeren. Afhankelijk van de boodschap en doelstellingen kies ik daar de passende communicatiemix bij. Storytelling, daar ben ik gek op. Aansprekende verhalen vertellen.

Internationaal

De balans tussen strategie en uitvoering houdt mijn werk afwisselend en uitdagend. De ene keer zoom ik uit en zet ik mijn helikopterview in, de andere keer duik ik volledig in de praktische uitvoering van de communicatiewerkzaamheden. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk graag naar een deadline toe. De lancering van een campagne of de presentatie van een nieuw product bijvoorbeeld. Met alle communicatiefacetten die daarbij komen kijken. Liefst internationaal! Want mijn talenkennis zet ik heel graag in.

Buiten spelen

In mijn vrije tijd zit ik op de fiets, wandel ik door de duinen of ga ik mountainbiken in de bergen. Staat er wind? Dan begint het te kriebelen om op te tuigen en een paar uurtjes te windsurfen, samen met mijn vader. Lekker uitwaaien!