Even offline

Back in time… dat lijkt me echt fantastisch. Even een paar honderd jaar terug in de tijd. Niet omdat een auto zo duur is om te rijden en een paard en wagen veel cooler. Nee, omdat er toen nog geen internet was noch computers.

Hoe meer ik “offline” kan werken, hoe beter. De momenten dat ik op mijn racefiets over de Waalsdorpervlakte rijdt om een groep dames te leren remmen en sturen, zijn de momenten waarop ik echt blij wordt van mijn werk! De momenten dat mijn mail niet werkt, mijn website wordt gehackt en mijn computer vastloopt vanwege Photoshop kan ik echt gillend gek worden. Intussen werkt alles weer naar behoren, maar het was even balen. Op dat soort dagen snak ik echt naar een computer vrije, internetloze baan.

Van een offline dagje strand naar een dag op kantoor. Gedisciplineerd? Nee, niet altijd! Enthousiast en gedreven JA!

Vandaag was de planning om een dagje naar het strand te gaan – ik zit op kantoor en heb een waslijst aan to do’s. Persberichten, nieuwsbrieven, fietsroutes en zelfs de BTW-aangifte weten me naar kantoor te lokken.

Bizar om te zien dat ik best van 9 tot 5 op kantoor kan zitten, zelfs met 30 graden en zon buiten en het strand om de hoek van mijn huis… Gedisciplineerd? Nee, niet altijd! Enthousiast en gedreven JA!