Succes moet je vieren

1 oktober was de dag dat ik naar de KvK ging om mijn bedrijfsnaam vast te leggen. Een paar maanden later werd daar een handelsnaam aan toegevoegd, BeautyCycling – fietsadvies voor vrouwen. Dat was op 15 februari 2011. Nu, 3 jaar later, heb ik heel wat kilometers gefietst, verschillende groepen de kunst van het wielrennen bijgebracht, de basis geleerd, van sturen tot schakelen en in een groep rijden. Wat klein begon met 1 clinic is inmiddels uitgegroeid naar meerdere clinics per jaar en iedere maand een dagtocht. Van blog naar webazine, inclusief Facebook, Twitter en Pinterest als social media platforms. Daar mag je trots op zijn en daar mag je best even bij stil staan. En laat dat nu precies zijn wat ik vandaag heb gedaan. Samen met de dames (en hun heren) hebben we geproost op 3 jaar BeautyCycling. Ik heb met lieve mensen een super gezellige borrel beleefd, mooie cadeautjes ontvangen en iedereen kunnen bedanken die mij heeft geholpen om de afgelopen 3 jaar te kunnen neerzetten wat ik wilde. Van de bouw van de website tot marketing advies. Ouders en vrienden die voor me klaar staan. Super tof!