Epiphany

An experience of sudden and striking realization #epiphany

Woehoe! Eigenlijk heb ik het veel te druk om een nieuw blog te schrijven, maar ik doe het lekker toch even tussendoor! Vanochtend fietste ik op mijn oude barrel naar kantoor toe en kwam het besef dat ik heel blij ben met mijn nieuwe werkplek! Een steigerhouten bureau, mooi prikbord en sinds afgelopen weekend een eigen bureau ladekastje. Ook de BeautyCycling banier en de twee loungestoelen van mijn beste vriendje hebben een mooi plekje gekregen op kantoor.

Wat echt ontzettend fijn is aan ‘naar kantoor gaan’ is thuis de boel de boel kunnen laten zonder dat je er de hele tijd last van hebt. De afwas, een onopgemaakt bed en een stapel was slingeren door mijn studio’tje in Scheveningen. Dat komt van ‘t weekend wel weer! Eerst nieuwe opdrachten aannemen, aan de huidige werken en de naderende deadlines halen. Met de andere ondernemers meedenken, samen een kopje koffie drinken en even bijkletsen over het weekend.

Soms zet ik mijn koptelefoon op en kan ik echt helemaal verdwijnen in mijn werk.

Ik heb de ‘chillstep’ playlist gevonden in Spotify. Man, wat een aanrader! Soms zet ik mijn koptelefoon op en kan ik echt helemaal verdwijnen in mijn werk. Met name wanneer ik schrijf over wintersportbestemmingen. Het idee van een bergpanorama, de zon en een blauwe lucht doet me denken aan fantastische skidagen maar ook aan de uitdaging die eraan zit te komen eind augustus. Stiekem ben ik best wel zenuwachtig. De fietstocht van 134 km in Zwitserland. De Süsten, Furka en Grimsel staan op mij en papa te wachten. Gelukkig is er nog tijd om te trainen. Stuk gaan we sowieso. Daar zal ik binnenkort een nieuw blog aan wijden. Aan doorzetten, fysiek én mentaal, zakelijk en privé.

Nu geniet ik vooral van de o zo fijne muziek die door door mijn koptelefoon galmt…
#epiphany #backtoworknow